Author Topic: 503 on MCP trying to read defaults-ng.vxml  (Read 3607 times)

Offline cavagnaro

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 7430
  • Karma: 56330
503 on MCP trying to read defaults-ng.vxml
« on: December 13, 2012, 04:53:41 AM »
Hi guys,
So I'm stuck again with this installation...MCP complains about this:

Code: [Select]
2012-12-12 17:20:57.314 DBUG 00000000-00000000 5428 08500500 VGDocumentManager.cxx:875 Fetching document, uri: file://C:/Program Files/GCTI/MCP/config/defaults-ng.vxml, nMaxage: -1, nMaxstale: -1, enctype: application/x-www-form-urlencoded, post: GET, timeout: 30000
2012-12-12T17:20:57.314 Int 50016 00E1010C-10002EE3 5428 wf_lookup file://C:/Program Files/GCTI/MCP/config/defaults-ng.vxml
2012-12-12 17:20:57.314 DBUG 00E1010C-10002EE3 5428 0C000000 VXMLSession.cxx:1894 ProcessEvents() Event queue was empty
2012-12-12 17:20:57.314 DBUG 00E1010C-10002EE3-00000004 4924 01F00000 FMThreadQueue.cxx:438 Connection #0 seems to be dead!

And then it gives a 503 error


2012-12-12 17:20:58.344 DBUG 00000000-00000000 4924 01F00000 FMResponseData.cxx:326 HTTP/1.0 503 Service Unavailable

When i try to open the file manually it also fails... ???
Had anybody suffered this issue?

Cheers

file://C:/Program Files/GCTI/MCP/config/defaults-ng.vxml

Offline cavagnaro

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 7430
  • Karma: 56330
Re: 503 on MCP trying to read defaults-ng.vxml
« Reply #1 on: December 13, 2012, 05:21:15 AM »
Removed VOICE from grammar file (as still don't integrate TTS) and now it handles it...but now SQUID is having some issue because refuses connection...next step...

Offline bublepaw

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 283
  • Karma: 10
Re: 503 on MCP trying to read defaults-ng.vxml
« Reply #2 on: December 13, 2012, 05:26:48 AM »
disable squid :) - if it is MCP 8.1.5 I had some issues with IPv6 - I had to disable it on network interface and laso force host to resolve to IPv4 address instead of IPv6 address

Offline cavagnaro

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 7430
  • Karma: 56330
Re: 503 on MCP trying to read defaults-ng.vxml
« Reply #3 on: December 13, 2012, 05:30:49 AM »
Yup, removed it from the options and now it at least attempts to play the prompt...but I think now I have a codecs issue...one step further!

Offline Flávio

  • Newbie
  • *
  • Posts: 32
  • Karma: 0
Re: 503 on MCP trying to read defaults-ng.vxml
« Reply #4 on: December 15, 2012, 08:54:53 PM »
Just FYI,

according to manual you should use the URI as file:///C:/Program Files/GCTI/MCP/config/defaults-ng.vxml with 3 '/' after the file. i had an issue where used 2 and nothing worked when trying to get the defaults.

Offline cavagnaro

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 7430
  • Karma: 56330
Re: 503 on MCP trying to read defaults-ng.vxml
« Reply #5 on: December 15, 2012, 11:08:28 PM »
Removing SQUID options worked. Then had an issue on MediaGateway with codecs configuration, now it works. I'm only stuck so far at the transfer stuff